DeFacto Consultancy

Naša priča
Osnovana 2009. godine u Podgorici, DeFacto Consultancy kao najveća crnogorska agencija za istraživanje javnog mnjenja izdvaja se po tome što svakom projektu pristupa sa posebnom pažnjom, od dizajna istraživanja do njegove realizacije. Tim iza koga stoji višegodišnje iskustvo, svojim partnerima i klijentima stoji na raspolaganju od koncipiranja istraživačkog pitanja, preko izbora odgovarajućeg istraživačkog metoda i prikupljanja podataka do analize dobijenih rezultata.

Vrijednosti koje nas izdvajaju

Razvoj i usavršavanje

Fokusirani smo na usavršavanje i konstantnu edukaciju o praksama i najvišim istraživačkim standardima koji se primjenjuju u Evropi i svijetu.

Inovacije

Primjenjujemo inovativne istraživačke metode, doprinoseći afirmaciji kulture donošenja odluka baziranih na pouzdanim podacima.

Društvena odgovornost

Podstičemo razvoj akademske zajednice u Crnoj Gori, podržavajući mlade istraživače i istraživačice i njihove projekte.

Etički standardi

Posebno vodimo računa o etičkim aspektima istraživačkog procesa, zaštiti privatnosti ispitanika i pravilnoj upotrebi i interpretaciji rezultata.

Klijentima nudimo pouzdane, sistematične i objektivne rezultate, u skladu sa najvišim istraživačkim standardima u Evropi i svijetu.

Sa duže od 11 godina iskustva u istraživačkom radu, izgradili smo profesionalno okruženje koje je podržano međunarodno priznatim standardnom kvaliteta ISO 9001:2015, izdat od strane RIGCERT.

© 2021. DeFacto Consultancy. Sva prava zadržana.
Adresa

Poslovno-logistički centar Morača,
8. Marta, broj 55
Podgorica, Crna Gora