Usluge

Sa ekspertizom u istraživačkom radu i iskustvom u sprovođenju međunarodnih projekata, DeFacto Consultancy i MSSLab nude mogućnost sprovođenja akademskih istraživanja, kao i ispitivanja tržišta i javnog mnjenja uz pomoć najefikasnijih istraživačkih metoda.

Napredne istraživačke metode daju uvid u to kako ciljna grupa posmatra promotivni sadržaj ili brend, omogućavajući unaprjeđenje biznis strategije.

Ispitivanje velikog broja ljudi o njihovim stavovima, percepciji i iskustvima u cilju dobijanja reprezentativnih podataka i statističke analize o određenoj temi.

Ispitivanje koje pruža dubinski nalaz o nekoj pojavi i objašnjava uzroke, asocijacije, ponašanje i stavove ljudi. Ispitanici nude znanje, ne samo o tome kako akteri vide određene događaje i politike, već i zašto.

PROJECT IMPLEMENTED BY

DeFacto Consultancy
8.Marta 55, Podgorica

Ovaj projekat finansiran je od strane Evropske Unije i Vlade Crne Gore u okviru programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ova veb stranica izrađena je uz finansijsku pomoć Evropske Unije. Njen sadržaj isključivo je odgovornost DeFacto Consultancy i ne odražava stavove Evropske Unije.

© 2021. DeFacto Consultancy. Sva prava zadržana.
Adresa

Poslovno-logistički centar Morača,
8. Marta, broj 55
Podgorica, Crna Gora