Novi izvršni direktor agencije DeFacto

Sa zadovoljstvom predstavljamo novog izvršnog direktora agencije DeFacto Consultacy. Slaven Živković, dugogodišnji saradnik agencije DeFacto, vratio se sa usavršavanja u inostranstvu sa odlukom da nastavi svoju karijeru u našoj kompaniji.

Osim što je godinama sticao iskustvo u agenciji DeFacto, Slaven posjeduje višegodišnje iskustvo rada u GESIS Leibniz Institutu za društvene nauke u Kelnu kao dio Sekretarijata velikog međunarodnog projekta Komparativna Studija Izbornih Sistema (Comparative Study of Electoral Systems – CSES). Slaven je takođe istraživač na projektu Montenegro National Election Study (MNES), a radio je i kao saradnik u nastavi na Fakultetu političkih nauka, UCG-a.

Slaven je autor i ko-autor više radova iz oblasti političkih nauka koji su objavljeni u međunarodnim časopisima (SSCI) ili monografijama međunarodnih izdavača.

Prethodnu godinu je proveo na Florida International University (FIU), u Majamiju, Floridi, kao Fulbrajt stipendista, na poziv profesorke Tatiane Kostadinove.

Završava doktorat u oblasti političkih nauka na Johannes Gutenberg Univerzitetu u Mainzu, u Njemačkoj. Bavi se proučavanjem komparativnog političkog ponašanja, ekonomskog glasanja, analizom političkih dešavanja u zemljama post-komunističke Evrope, istraživanjima javnog mnjenja, i usavršavanju u dijelu kvantitativnih metoda.

© 2021. DeFacto Consultancy. Sva prava zadržana.
Adresa

Poslovno-logistički centar Morača,
8. Marta, broj 55
Podgorica, Crna Gora